Coaching voor ondernemers

De gezondheidszorg verandert voortdurend en een onderneming in de gezondheidszorg kost daarom veel tijd en energie. In de gezondheidszorg komt veel kijken bij het runnen van een bedrijf. Het voeren van een praktijk gaat nogal eens gepaard met de nodige struikelblokken, simpelweg omdat de meeste gezondheidswerkers hier niet voor zijn opgeleid. Vaak is samenwerking met derden nodig, om het voortbestaan te kunnen garanderen.

Hiltje Kamminga van AdrieConsulting helpt u inzicht te geven in uw bedrijfsstructuur, uw verbeterpunten in kaart te brengen en knelpunten op te lossen. Samen met u stelt zij een gericht plan van aanpak op, om zo uw bedrijf op alle vlakken gezond te krijgen en te houden!

Heeft uw onderneming ook meer Aandacht nodig?

Ondernemers of organisaties die Hiltje Kamminga’s hulp inroepen, zijn gebaat bij het inzichtelijk krijgen van de sterke en zwakkere punten in hun organisatie. Omdat zij hun eigen bedrijf als geen ander kennen, weten ze vaak zelf de antwoorden, maar zijn zich daar niet van bewust. Een gerichte vraagstelling helpt om die antwoorden in beeld te krijgen.

Door deze vragen te stellen, overwint de ondernemer zijn obstakels en samen met AdrieConsulting wordt een plan van aanpak gemaakt.

Adviseren en aanpakken

Ondernemers in de gezondheidszorg kunnen bij Hiltje Kamminga terecht voor advies over beleidsvraagstukken en bedrijfsvoering en daarbij kunnen ze rekenen op een praktische aanpak. Indien nodig licht Hiltje het bedrijf door, ze geeft aan waar verbeterpunten zitten, welke onderdelen aandacht nodig hebben en ze biedt hulp bij het maken van het bedrijfsplan. Door haar jarenlange ervaring op zowel praktijk- als zakelijk vlak, ziet ze snel waar en welke veranderingen er nodig zijn en kan ze hier adequaat op inspelen. Met haar rust, gevoel voor humor en doelmatige aanpak helpt ze ondernemers om hun bedrijf in goede banen te leiden en hun kwaliteiten optimaal te gebruiken.

Aandacht, ambitie, actie!

Neem contact op met Hiltje Kamminga voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

slogan-01