Individuele coaching

Als individuele of personal coach richt Adrie Consulting zich op privé personen en medewerkers van verschillende bedrijven (zowel binnen als buiten de medische sector). Je wilt graag het beste uit je zelf halen, maar soms gaat het niet zoals je graag zou willen en meestal gaat het niet vanzelf. Bij individuele coaching staat het vinden van eigenheid, van drijfveren en het vinden van een bestemming in je leven centraal.

  • Waar loop je tegen aan?
  • Wat wil je anders?
  • Wat houd je tegen?
  • Waar liggen je talenten?
  • Waar word je blij van?

Door middel van een gerichte vraagstelling, verkrijg je zelf de antwoorden en oplossingen. Je krijgt beter inzicht in je kwaliteiten en talenten, in je eigen stijl, maar ook inzicht in een andere manier van denken en een andere manier van werken.

Welke Ambities heeft u?

Bewustwording

Individuele coaching met de aanpak van Adrie Consulting werkt zeer verhelderend voor mensen die tegen een burn/bore-out aanzitten. Ook op andere fronten, zoals bij loopbaanbegeleiding, reïntegratie, time management, of het verbeteren van zelfvertrouwen, kan de coaching van Adrie Consulting worden ingezet. Problematiek wordt inzichtelijk en men wordt zich bewust van zijn eigen aandeel hierin.

Aandacht, ambitie, actie!

Neem contact op met Hiltje Kamminga voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

slogan-01